Ringkasan Pembukaan Sekolah Rendah dan Menengah Bermula 3 Oktober 2021

FLIP.MY kini bawakan rumusan tarikh-tarikh pembukaan sekolah mula dibuka bagi murid-murid di semua peringkat bermula 3 Oktober 2021. Semalam, terdapat pelbagai persoalan dan kekeliruan mengenai status pelaksanaan sesi pengajaran dan pembelajaran bagi anak-anak bermula dari prasekolah sehinggalah tingkatan 6.

Kali ini kami paparkan perincian dalam bentuk grafik oleh Media Selangor yang mudah di fahami. Guru-guru dan ibu bapa boleh menyemak status persekolahan anak-anak di peringkat persekolahan rendah tahap 1 ( Tahun 4, 5 dan 6), Tahap 2 (Tahun 4, 5 dan 6), menengah kelas peralihan, tingkatan 1, 2, 3, 4, 5, dan 6.

Baca juga: Koleksi Buku Cerita Online

Ringkasan Pembukaan Sekolah Secara Berperingkat

Pembukaan Sekolah Selepas PKP

Diharapkan dengan perkongsian ini, guru-guru, murid-murid dan para ibu bapa dapat membuat persediaan yang sewajarnya. Kerjasama daripada semua pihak amat diperlukan untuk memastikan pendidikan anak-anak terus berjalan lancar walau dalam apa jua keadaan

Yang Sedikit Dikongsi, Banyak Disyukuri

Ayuh sebar luas dan kongsikan bersama rakan-rakan melalui WhatsApp dan Telegram supaya lebih ramai menerima manfaat. Klik sahaja butang share untuk bantu sebarkan bahan ini.

🔴 FACEBOOK : @flipdotmy
🔴 TWITTER : @flipdotmy

🔵 TELEGRAM : @flipdotmy
🔵 INSTAGRAM : @flipdotmy

Sebarang masalah, aduan, keperluan dan apa juga perkara yang ingin dikongsikan bersama kami, guru-guru boleh hubungi melalui emel [email protected].

2 thoughts on “Ringkasan Pembukaan Sekolah Rendah dan Menengah Bermula 3 Oktober 2021”

Leave a Comment

error: Content is protected !!