Jadual SPM 2021 Terkini PDF : Lembaga Peperiksaan Malaysia

FLIP.MY kongsikan Draf Jadual SPM 2021 terkini dalam bentuk PDF yang dikeluarkan secara rasmi oleh Lembaga Peperiksaan (LP) Malaysia. Panduan ini dikongsikan untuk perhatian para guru, ibu bapa dan murid tingkatan lima yang merupakan calon peperiksaan penting pada tahun ini.

Adakah anda sudah bersedia untuk menduduki Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia pada tahun ini? Pastinya calon-calon sudah tahu maklumat berkaitan jadual waktu peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia. Sudah tentu telah mengamati tarikh-tarikh peperiksaan yang berjalan selama 15 hari itu.

Muat Turun Jadual SPM 2021

Sekiranya belum, berikut dikongsikan maklumat tarikh-tarikh penting SPM 2021 yang dipetik dari Portal Rasmi Lembaga Peperiksaan Kementerian Pendidikan Malaysia (LPKPM).

Untuk makluman semua, ujian bertulis pada tahun ini akan diadakan pada tarikh yang sesuai setelah reda wabak Covid-19. Tarikh keputusan peperiksaan SPM 2021 pula akan diumumkan pada tarikh khas yang akan dimaklumkan menerusi ruang pemberitahuan Lembaga Peperiksaan Malaysia (LPM).

Menteri Kanan Pendidikan akan sentiasa kemaskini maklumat penting dari masa ke masa. Situasi ini agak sukar kepada calon-calon, guru-guru dan ibu bapa, namun keselamatan anak-anak adalah keutamaan. Beberapa penjadualan semula akan berlaku.

Selain Jadual SPM 2021, berikut merupakan maklumat penting buat semua calon:

Makluman KhasTarikh
Ujian Amali dan SainsFebruari 2022
Peperiksaan BertulisMac 2022
Jadual SPM 2021
Jadual Waktu SPM 2021
Jadual SPM 2021 PDF
Jadual SPM 2021 Terkini
Jadual SPM 2021 Terkini PDF

Berpesan-Pesan Kepada Kebaikan

Jangan lupa untuk kongsikan bersama rakan-rakan melalui WhatsApp dan Telegram juga. Klik sahaja butang share untuk bantu sebarkan bahan ini.

Ikuti kami di Facebook FLIP.MY: dan Telegram: untuk mendapatkan pelbagai info dan bahan terkini secara percuma!

Sebarang masalah, aduan, keperluan dan apa juga perkara yang ingin dikongsikan bersama kami, guru-guru boleh hubungi melalui emel [email protected].

1 thought on “Jadual SPM 2021 Terkini PDF : Lembaga Peperiksaan Malaysia”

Leave a Comment

error: Content is protected !!